Skip to main content

Zien wat er speelt binnen jouw organisatie

Wil je de kracht van jouw team verzilveren?

Intuïtief, snel en doeltreffend

Verandering is makkelijker dan je denkt

Intuïtief en daardoor loepzuiver.
Van Kern Naar Kracht geeft direct inzicht in de onzichtbare dynamieken binnen het bedrijf. Door simpele interventies ontstaat er onmiddellijk ruimte voor groei.

"Dijkstra’s aanpak is verrassend, verhelderend en empathisch, haar enthousiasme nodigt uit tot groei."

Petra Dijkstra ontdekte op jonge leeftijd dat haar invoelend vermogen uitzonderlijk is. Doordat ze haar intuïtie blind leerde vertrouwen ontstond er een unieke aanpak waarmee ze mensen en bedrijven kan helpen ontwikkelen.

Trajecten

Eagle traject business perspectief

Meer info

Masterclass SIMPEL Leiderschap

Meer info

Masterclass Intuïtief Werken

Meer info

“Ik werk zonder intake. Zodra ik een ruimte binnenloop weet ik direct wat er moet gebeuren.”

Ervaringen

Petra weet in hele korte tijd en op een ontspannen manier in te zoomen op jou als mens, belemmeringen bespreekbaar te maken en onze medewerkers in hun kracht te zetten.
Voor onze medewerkers en voor ons als organisatie zeer waardevol.

Delta Capita Benelux

Petra heeft me uit mijn hoofd gekregen en mijn hoofd, hart en intuïtie veel meer op één lijn gebracht.

Mariska

Door Petra heb ik bepaalde persoonlijke eigenschappen die ik soms als lastig ervoer een plek kunnen geven en kan ik de nadruk leggen op de kracht die deze eigenschappen met zich meebrengen. Dit brengt mij dagdagelijks tot nieuwe inzichten, een ervaring die ik eenieder gun.

Tom

Als ik met Petra gesproken heb voel ik ruimte. Het brengt me rust en dichter bij mezelf.

Daniëlle de Wilde, Eigenaar Voldaan

Petra heeft mij geholpen om mezelf langzaam af te pellen. Om letterlijk meer tot de kern van mezelf te komen. De ene keer stelde ze me gerust, de andere keer spoorde ze me aan. Maar telkens begeleidde ze me naar datgeen wat ik op dat moment nodig had.

Karin

Eindelijk iemand die niet een standaard protocol afhandelt met de daarbij behorende aanpak. Met gebruik van haar (mensen) kennis en bijzondere gave was ze in staat mij een kant van mijzelf te laten zien die ik nog niet eerder had gezien.

Marcel

Mijn traject bij Petra heeft er toe geresulteerd dat ik sindsdien anders communiceer, andere klanten aantrek en het werk gewoon op mij af komt.

Susanne Scharer, Just4U Management Support

Petra legt op een bijzondere manier in korte tijd ‘de vinger op de zere plek’. Vervolgens brengt ze hoofd en hart bij elkaar met als gevolg dat je snel tot de kern komt.

Iris Sturgeon

Haar krachtige intuïtie kan pijnlijk confronterend zijn, maar door haar grootse gevoel van respect voelde ik mij totaal veilig om alles te delen.

Elsbeth

Petra liet mij een nieuwe werkelijkheid van mezelf zien. Met haar gave was ze feilloos in staat om mij te raken waar ik zelf niet bij kon.

Stefanie

Petra luistert, voelt, tast af en helpt je te zien en vooral heel duidelijk te voelen wat het antwoord op je vraag is.

Richard

Tijdens het gesprek met Petra heb ik mogen ervaren hoe het is om constant in contact te staan met jezelf en je eigen gevoel. Dit was ik kwijt (geraakt) en Petra heeft geholpen om dat vertrouwen weer te herstellen.

Michèlle

Petra is er echt, ik ben er echt, er is wezenlijk contact. Daarom kan ik daarna zelf verder. Er is iets gezien, het licht is ergens op gezet, er is iets herkend, dingen rollen naar hun plek. Nu nog steeds.

Maaike Kuyvenhoven, Met Kop en Staart, versterkende verhalen

Alsof er elke keer weer een kwartje in de automaat werd gegooid die eindelijk echt viel. Niet alleen het begrijpen hiervan maar het volledig voelen en het kunnen integreren.

Ester Tak

Een Masterclass vol uitdaging, herkenning, liefde en magie: een van de meest waardevolle, intense en mooiste ervaring in mijn leven! En de beste investering in mijzelf!

Gisela

Op een liefdevolle manier, soms confronterend en met een flinke dosis humor leert Petra je je eigen patronen en valkuilen herkennen. Ze heeft mij een mooiere kijk op mezelf gegeven, zonder oordeel.

Bianca

De aanpak van Petra maakt dat het ‘m niet in een methode zit, maar meer in gedrag. Petra heeft een enorme “koffer” met instrumenten/methodes waaruit ze kan putten, maar vooral het invoelend vermogen waardoor ze weet wat de groep en de individuen nodig hebben maakt dat het maatwerk is.

Karin Steenbergen

"De sessies met Petra zijn met geen pen te beschrijven. Met haar intuïtieve aanpak voelt ze precies aan wat jij op dat moment nodig hebt. Ze helpt je dingen te zien, te doorleven en vervolgens los te laten. Het heeft gezorgd voor een blijvend en diep vertrouwen in mijzelf, wat dagelijks impact heeft."

Kaylee

Petra Dijkstra

petra@vankernnaarkracht.nl
+316 466 06 495

Contact

© 2024 Van Kern Naar Kracht